Melyik proci+alaplap éri meg a legjobban?
AM3 : Phenom II X4 965 + ASRock 970Extreme4
LGA1366 : i7 920 + ASUS P6T SE (elavult..)
Melyik lenne a jobb,erősebb? i7es elavult ugyan,de jobb,mint az am3as?
igazából mindkettő elavult, szóval ilyen szempontból nézve tök mindegy. az inteles félkonfig erősebb, valamint a teljesítmény/fogyasztás mutatója is jobb valószínűleg.
de én azért a helyedben meglesnék egy LGA1155/FM2 konfigot is.
Értem.
És melyik a jobb VGA a kettő közül? : GTX 480 vagy 6950(unlockolható 6970)
Nem kérek ajánlatokat,tudom,hogy vehetnék 7850et is,de mivel ehhez a kettőhöz tudnék olcsóbban hozzájutni(GTX480hoz főleg) ezért a kettő között kell döntenem. Melyik legyen?
Én nekem is 1336 konfigom van,annyi különbséggel hogy nem 920-asom hanem 960-am van,meg egy x58a-UD5 alaplap.A 920-as ha még húzva is van mellé erősebb mint az AM3-as konfig.Viszont felesleges a 4mag/8szál játékra egyrészt.Amúgy hiába is írják,mondják hogy elavultak meg hogy első generáció stb..stb.. Attól még felvehetik a harcot mégha alul is maradnak az újabb i5-s procikkal.Vagy a 990x a 2600k-val :D
Én is amúgy hd6950-et vennék ha nem ref. kártya menne rá egy ilyen hűtés és mehet az unlock+akár tuning is..
+1 eddigiekre
jó lesz ha olcsón/jó árban hozzájutsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!