Miért fagy le a gépem? Eddig nem csinált ilyet
Figyelt kérdés
Egy elég régi konfigurációjú pc-m van, 2.65 GHerz proci (Intel Pentium 4), 1GB memória, és nemrég kiment belőle a videokártya, a régi egy Ati Radeon 256mb-os volt, használtan vettem bele a ugyanilyen 1GB-osat, azóta viszont a gép akár percekre is megfagy, ilyenkor az egérmutató megy, de homokóra, és nem dolgozik semmit...Néha pedig totálisan be is fagy...mi lehet a baj? A használt videokarival van a gond, vagy a tápegységgel?( nagyobb lenne az áramigénye?)2012. nov. 27. 19:26
1/7 anonim válasza:
egyértelmű, hogy a használt VGA a hibás, vissza a feladónak... (remélem szaküzletben vetted, mert ott 6 hónap garanciát adanak a használt egységekre is!)
2/7 lopokus válasza:
milyen az új VGA és miylen a tápegységed pontosan?
3/7 A kérdező kommentje:
Boltban vettem szóval ha tényleg az akkor megy vissza :)
Tápegységem 300W-os, a jelenlegi videokari Ati Tadeon HD 4600 1GB-os. köszi az eddigi válaszokat! :))
2012. nov. 28. 18:36
4/7 A kérdező kommentje:
*Radeon
2012. nov. 28. 18:36
5/7 lopokus válasza:
jó de a pontos márkája kéne a tápnak.. mert lehet az egy codegen is, ami még ajtótámasznak se.. de lehet egy fsp is akár.. szóval nézd meg hogy mit ír pontosan, vagy akár fotót is nyomhatsz
6/7 A kérdező kommentje:
pontosan nem tudom a márkáját és szétszedni sem akarnám, de nem hiszem hogy a minőségével lenne gond, mert már vagy 7 éve ez van benne, és a gond csak az új VGA érkezése óta van :/
2012. nov. 30. 15:13
7/7 lopokus válasza:
jó de az új VGA biztos hogy többet fogyaszt, és lehet hogy a régit még bírta, és erre már nincs elég ereje. Milyen a VGA pontos típusa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!