Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a probléma az USB-vel?

Mi a probléma az USB-vel?

Figyelt kérdés

Ma lett újratelepítve az egész laptop, minden működik, kivéve a 4 USB portból 3-at. Szerencsére 1 működik, ami az egérnek van, de a többivel mi van? Pendrive-t, Mp3-t, Külső merevlemezt, egeret, semmit nem ismer fel, csak annyit, hogy áram alatt van az mp3, és tölti fel, de használhatatlan mind 3 USB port, miért? Bedugok bármilyen pendrivet, egyszerűen nem látja a gép...

Alaplap hiba sem lehet, mivel az is cserélve lett 1 hete.

2012. nov. 27. 17:40
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy Windows 7 64-es op rendszer és Dell N5110 laptop, de szerintem ez lényegtelen infó...
2012. nov. 27. 17:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Közben megnéztem az eszközkelezőben, és felkiáltójelek vannak ilyeneknél: USB vezérlő (nincs telepítve)

meg valami Ethernet (Azt nem tudom mi)

meg SM buszvezérlő...ezeknél van felkiáltójel.

Létezik, hogy valami illesztőprogram kell, hogy telepítsem, és ha igen, mindezt hogy, honnan?

2012. nov. 27. 17:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem engedi frissíteni az illesztőprogramokat az SM buszvezérlőnél és az USB vezérlőnél, azt írja, nincs betöltve illesztőprogram, mi a teendő?
2012. nov. 27. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Telepíts USB vezérlőprogramot amit a laptop honlapjáról tudsz letölteni.

[link]

Keresd a "Chipset - USB3.0-Host Controller " letöltést

Az Ethernet pedig az internet eléréséhez kell.

Keresd a "Network - RTL8105E-VB 10/100 Ethernet Controller" letöltést.

Ha mind kettőt letöltötted akkor telepítsd és ellenőrizd eltüntek-e a kérdőjelek.

2012. nov. 27. 19:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, sikerült. :))

Az ETHERNET meg valami Realtek illesztő volt, de enélkül is jó a net... :O

2012. nov. 27. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!