Az apple gépek megérik az árukat? Tényleg jók? Vagy csak az almát fizeted? Az Imac hogy viszi a játékokat?
IOS optimalizáltabb...
De szerintem túlárazott...
Nagyon túlárazott készülékek, így az áruk miatt nem éri megvenni őket. Nem csak a készüléket kell megfizetni hanem a márkát is, de ez más márkáknál is jelen van csak nem ennyire kiemelten.
Ugyanakkor ha van rá kereted akkor csak ajánlani tudom. A hozzá készített programok zökkenőmentesen futnak, könnyű megtanulni a készülék kezelését (nem a programokét, bár azok között is van amelyiket könnyű).
Egy időben mindent utáltam amin alma volt vagy apple-nek hívták vagy osx ios-t tartalmazott. És váltottam. Hagytam kiutat hogy ha nem válik be akkor vissza az android és windovs korszakba, de egy hét után annyit nem értek hogy elajándékoztam mindent ami nem apple márkájú.
Ha apple, márkájú termékkel kezdtem volna soha nem jegyeztem volna meg a laggolás szót a lefagyás, a gyorsítótás ürítést, nem tapasztaltam volna a rendszerigény problémáit, már bánom hogy rossznak tartottam az apple márkát. Mindenem apple márkájú! van 2 ipad-em 2 iphone 1 macbook, jön az appletv, apple monitor, semmilyen más márkát többet az életben a kezembe nem akarok fogni. Ez csak az én véleményem. Korábban az asus, fujitsusiemens, huawei, sony, samsung, márkákat tartottam jónak.
Ha újkorában a kedvenc huawei tablettem a kezembe kellene fognom elkapna az ideg mert lassú alig lehet érinteni mindenféle reklám meg hibaüzenet kínoz. Vannak akik ellenkezően vélekednek mert pont egy többször leejtett iphone 6s-el kezdtek akkor amikor a szoftverrel probléma volt és az alapján ítélték meg a teljes márkát. Az iphone 6s-2016-ban volt egy frissítési baki ami miatt hamar merült az aku és nehezen indult be, utána 2017-ig lassú volt. És olyan érzékeny hogy egy kisebb esés is mikoprocesszortörés okoz az alaplapon. valakinek csak iphone 5-re telett hogy kipróbálja se újlenyomat se támogatás ios9 és ezért ítélte el. Olyannal is találkoztam akinek jobban bevált a navon tesco márkájú gépe mint az iphone 4s. Azért mert icloud nélkül nem lehetet másolni a képeket róla.
Sokan azért tartják rossznak mert bluetoothon nem lehet zenét küldeni ezzel a funkccióval nekem is gondom van.
Nem egy jó logót találtak egy megrágott rohatd alma én nem amiatt szeretem. Takargatom is, inkább az anyagminőség és tervezett elavulási idő miatt tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!