Egy 420 W-os tápegységgel el lehet játszani minimum beállitásokkal. Pl: a Sleeping Dogs-ot?
Videokártya: Ati Radeon HD 5770 1GB Max: 108 Watt
Alaplap: Asrock 970 Extreme 4
proci:AMD FX 4170 Max: 125 Watt
memória: 4GB, DDR3, 1333MHz
Tudom kicsit hülyén tedtem fel a kérdést.
Most nincs kedvem elmagyarázni hogy miért kérdem.
Nem, akadna a tápegységeden, vegyél bele egy 1000 wattos maxrevot azon talán mediumon futna.
Komolyra fordítva a szót. Ha valami normálisabb darab akkor oké lesz a konfig alá, de ha valami kacat akkor cserélendő. Milyen pontosan a táp?
Szia!
Nekem egy 460W-os tápom van és egy HD 6850esem. SC2 közben max 250W-ot mértem a konnenktorról. SSD + HDD konfiggal. Sztem nem fogsz leolvadni, ha jó a táp. A maxnál többet meg nem tud felvenni a kari, még ha meg is szakad. Feltéve ha nem húztad a géped.
Üdv:
A hardverek sztem jók hozzá, a tápnak pedig a pontos típusa kéne, nem elég a wattszám
Ha egy szar noname, akkor én a helyedben rögtön vennék egy FSP Hexa 400W-t tápot.
Spire pontosabban:
SP-ATX-420WTN-PFC
Nem valami új úgy 3 éves lehet már.
Most van a gépembe egy 550 wattos, csak nem úgy működik ahogy kéne neki. 5 éves már és hát nagyon nagy bajok vannak vele. Most egy Ati 3650-es van az alaplapon és még igy se birja a tápegység.
Röviden annyit, hogy ha játszok mondjuk a SD-vel vagy valamilyen új játékkal akkor valamiért elkezd a tápegység furcsa sziszegő hangot adni, itt-ott a játékközben. Mint ha túl nagy lenne a feszültség vagy ilyesmi.
Szóval ezzel a vidikarival még jó, de ha berakon az 5770-et, bekapcsolom a gépet, akkor egyből elkezdi csinálni a táp. Gondolom azért mert eleve nagyobb a követelménye, nem úgy mint a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!