Egy i3 3220 kihajtana egy 7950-et/gtx 660 ti-t? (vagy 7870/7850cf)
"elvileg általában jóval erősebb"
Elvileg. Pl. a BF3 kihasznál 6-8 magot is.
Én i3-ra nem bíznék ekkora kártyákat, ide az i5 2500K-t tslálom személyesen a legkisebbnek, ami jó.
Nem kimondottan ha megnézel olyan teszteket amik 4magot kihasználnak (nem szálat) ott igen csak megcsappan erreje
szóval ha pl. BF3 map64 multira kell oda vajmi kevés lesz
vagy StarCraft 2 höz
de igazából minden mai új játékhoz és még jó sok régihez is kevés lesz mint proci
tesztek jó sokat jelentenekv valahol olyan teszt is van hogy G6xx leverte FX8350 t
.
ha félsz AMD "gyengéségétöl" ruház be i5 re és kész
7950 t ha emlegeted
anak különbözetéböl biztos belefog férni i5 7870 páros
na meg használtan is tudsz veni intel t...
.
ez megközelités kérdése vga nál és procinál is
egyik oldal a kb. egyszintén lévö kártyák közül az egyiket felé emeli jó sok % al a másik oldal meg a másikat
procival szintugy
.
kompromiszumot mindég kel kötnöd
amugy egy FX8320/6300 teljesítmény fogyasztás mutatojá mért olyan rosz?
és játékra kell nem? hisz Nagyfogyasztású! vga kat irtál
szóval nem mindegy az a 10-20W ide-oda?
Köszi!
Igazad van, de fx-et biztos nem veszek. Nagyon sokat fogyasztanak, és gyengébben teljesítenek, mint a Phenomok. És játékok alatt jobban teljesít az i3 mint az fx6200. Egy szálon futó programokkal pedig sokkal erősebb. Most adom el az Asrock 970 Pro3+x4 965 párost, mert a platform gyenge, nem fejleszthető.
Fejleszthetőségben(már ha ezt ugyanúgy értelmezzük) LGA1155 se jobb.
"Játéktesztekben is azonos videókártyával több fps-t kap jóval."
Magas felbontáson újabb játékokban egy A10-es APU-hoz képest se mutatott fel nagy előnyt a legnagyobb IB.
"és gyengébben teljesítenek, mint a Phenomok. "
Van ahol igen, van ahol nem :)
Kis olvasnivaló:
Milyen alaplapot fogsz venni?
.
de akkor ugye nem i3 at veszel hanem i5 t?
.
mondtam hogy csak megközelítés kérdése és amiket irsz én nem látom helytálonak általánoságban nézve de hát nem az én gondom lesz szerencsére:P
(nekem nincs ilyen gondom hogy 7950 em mi fogja kihajtani:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!