Marci0328 kérdése:
Nem használhatom a 8GB ramomat mert 4Gb-ot korlátoz mit tegyek?
Figyelt kérdés
Windows 7 Ultimate 64bit-es rendszerem van és egyik napról a másikra a 8Gb ramból lekorlátozott 4Gb. Másik videókártyát vettem és amíg arra vártam kitakarítottam a gép belsejét és akkor kiszedtem a ramokat de ugyan oda tettem vissza őket. A win7, és mindenféle más program amit felteszek kiírja h 8149Mb memória áll rendelkezésre de abból 3,98Gb-ot használ csak. Ezt írja a win7 8,00Gb( Használható 3,98 GB) Biztos h nem hibás a memória bár mostanában lassabb a gép mint szokott de az sztem csak vírus volt. Újra telepítés után sem orvosolódott a baj. SEGÍTSÉG!2012. nov. 25. 11:18
1/1 anonim válasza:
Nekem is ez volt a bajom. 64 bites home premium 8 gigából csak 3,93-mat látott. Valami hardverek számára fenntartott memória volt 4 giga. Én azt csináltam, hogy biosban letiltottam a memory hole remappingot, beszart a gép, végül nagynehezen a memória optimalizálóval az alaplapomon elindítottam (Asus M5A97 R2.0) visszaraktam a memory hole remappingot, hogy elinduljon, és azóta használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!