Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » DDR2-s ram helyett, tehetek...

Attila45kagya kérdése:

DDR2-s ram helyett, tehetek egy DDR3-st?

Figyelt kérdés
Szeretnek a fiamnak meglepetest szerezni a szulinapjara,gondoltam bovitem a memoriat.A gep egy intel pentium dual core,E2140,1.60ghz,2gb ram.Eredetileg 1gb-os volt,de azt mar kicsereltem 2gb-ra.Az eredeti ram"1gb unb pc2-4300"volt.Esetleg valami otletek keves penzueknek.Koszonom elore is!
2012. nov. 24. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Nem, ha nem hibrid alaplap van a gépben, de az nagyon ritka...
2012. nov. 24. 21:01
 2/4 szokrisz ***** válasza:
milyen alaplapod van ? egyébként az elöttem szólónak igaza van ha nme híbrid akkor sajnos nem tudsz bele rakni ddr3-ast.
2012. nov. 24. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:

mivel a 2 RAM foglalat, lábkiosztása eltérő, csak nagyon megerőszakolva, esetleg egy kilós kalapács segítségével lehetne a helyére "igazítani", amit valószínű zokon venne, és dacból, soha többé nem működne, arról nem beszélve, hogy az élettartam-garanciának is núcsút mondhattok.

(ugyanaz mint, egy 3 fázisú dugvillát 1 fázisú aljzatba, E-27 fogl. izzót E-14 foglalatba próbálnál beleerőltetni)

2012. nov. 24. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:
2012. nov. 24. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!