Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baja a laptopnak?

Mi a baja a laptopnak?

Figyelt kérdés

Feltettem egy windwos 7et a laptomomra, amin free dos volt (Lenovo 580AH) és miután feltelepítettte a windows újraindult, és feljött egy ablak : "A windows véglegesíti a beállításokat".... és ez folyamatosan tölt nem történik semmi.... sajnos még újra sem tudom rakni valamiért mert mikor bekapcsolom nem tudok belépni a BIOS-ba sem mert nincs ott h f12=boot ill semmi csak simán elindul és u. ez a kép van a képernyőn......(tehát sem a biosba se a boot meübe nem tudok belépni.)

Letöltöttem egy másik win7-et is de így se tudom betölteni......

Mi lehet a gond? Mert egyik ismerősömnek hasonló problémája volt egy másik laptoppal, neki ki kellett cserélni, mert nem fogadta el a tört windows-t és egy olyat kellet hogy vegyen amin már rajta van eredetileg.

Köszönöm a segítséget előre is.

2012. nov. 24. 16:29
 1/2 anonim válasza:
Szia, En a helyedben probalkoznek F2, F12, del gombok nyomkodasaval amint bekapcsolod a gepet, hatha feljon megis a BIOS , es ha eddig nem probaltad, akkor vedd ki a DVD-t, nehogy az fogja meg. aztan probald ujra. Bar ez kicsit problemas. mennyi ideig hagytad hogy toltson a gep? netkabelt ne dugd ra semmi esetre, es ha sikerul feltenned, akkor azonnal told ra a win 7 registert. Ha ujra tudod telepiteni, akkor ne hagyd telepitesnel, hogy frissitse. udv
2012. nov. 25. 00:24
 2/2 anonim válasza:

Nekem is ez volt a problémám és f12-vel megoldodott,ráadásul magátol befejezte a telepítést.Sok helyen olvastam,hogy ez attól is lehet hogy nem eredeti a windows...erre is van megoldás... http://www.youtube.com/watch?v=GtRmzpVP_1A

Nagyon köszönöm a segítséget!!!

2013. máj. 3. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!