Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy állítsam vissza a jelszót...

Angyal Gábor kérdése:

Hogy állítsam vissza a jelszót az Asus RT-N12 B1-es ha csak wifin keresztül férek hozzá a routeremhez?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy kis problémám. Nyár folyamán haveromhoz átvittem a routerem, és csináltunk wifi hálózatot játékhoz, és netezéshez. Sajnos a jelszavam elfelejtettem a routeremhez, és nem tudok belépni felhasználó felületre, hogy tudjam frissíteni a firmware-ét. Haver 1 hete kiment külföldre, és nem mostanában jön haza :_( így nem tudok bemenni a routeremhez.
2012. nov. 23. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:

RESET gom ?! ismered?

nyomni 40mp ig

2012. nov. 23. 17:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Ember tudsz olvasni? Nem tudok átmenni hozzá, mert nincs itthon. A szövegnek nem csak az elejét kell olvasni.
2012. nov. 24. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Öreg elolvastam de nem írtad hogy még most is ott vagy és te engem ne öregez!!

És nincs segitség

2012. nov. 24. 09:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Sehogy. Jelszóra ha nem emléxel, akkor kizárólag a reset gomb segíthet a problémádon (7-15 sec-ig kell nyomva tartani, általában felvillantja az összes ledet). Wifin keresztül nem tudsz resetelést csinálni, épp azért, hogy távolról ne lehessen senki routere felett "átvenni a hatalmat". Nincs más hátra, meg kell várnod haverod visszaérkezését, vagy hívd fel és beszéld meg vele a dolgot, hátha be tudsz jutni a routeredhez.
2012. dec. 9. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!