Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Legjobb monitor+tv egyben?

Legjobb monitor+tv egyben?

Figyelt kérdés

Melyik a legjobb TVTuneres monitor 50ezerig?

Eddig ezeket találtam :

1.LG M2280D-PZ

2.LG M2252D-PZ

E kettő közül,melyiket lenne jobb megvenni?

Ha tudtok 50ezerig TVs monitort,írjatok.

2012. nov. 22. 23:15
 1/3 A kérdező kommentje:

Vagy inkább vegyek egy Samsung S22A200B meg egy TV kártyát?

Vagy ez a kettő 50ezerig!(monitor+tv kártya)

2012. nov. 22. 23:20
 2/3 Komplikato ***** válasza:

Én még nem láttam olyan TV+monitort emberi áron ami mindkét funkcióban jó lett volna. Voltak TV-k kis felbontással (1280, 1366, 800x600!) amik TV-nek jók voltak, monitornak borzasztóak. Aztán volt olyan ami monitornak okés, de TV-nek ...

Kapásból vagy a panel gyenge mind láthatósági szögben, mind színekben, mind kontrasztban, a készülék meg nem tartalmaz szinte semmi értelmes, nagyobb készülékekben alkalmazott képjavító eljárásokat, így nem HD anyagot nézve über ronda a képe.

Na ezért vesznek sokan monitor helyett egy normális TV-t, de azok 26-27"-tól indulnak. Viszont jellemzően a reakció ideje egy normális tévének sokkal kisebb.

2012. nov. 23. 00:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor egy Acer G245HQBID meg egy TV kártya jó lenne?
2012. nov. 23. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!