Mi a véleményetek erről a konfigról?
maximum 100k-t áldoznék bele. inkább játékra használnám.
Amivel játszok: Wow(eredeti), gta4 és hasonló kaliberű játékkal. (ha kijön a gta5 esetleg még azzzal is szivesen játszanék)
És erről a konfigról lenne szó
[link] Kétszer
Végösszeg: 78e forint (+még jönne a monitor) gépház, dvd iro megvan.
Akkor ezt hogy raktad össze?
---
AM3 egy foglalat, amiben másabb procikat tudsz tenni, mint az fm1-be pl.
APU pedig olyan processzor, aminek van saját grafikai vezérlője, így árban olcsóbban jössz ki, igaz a teljesítmény gyengébb, mint ha egy különálló, erős vga-d lenne, viszont később tudsz tenni bele vga-t. Amíg nincs pénzed, használod a prociban lévő integráltat.
Jaa értem. De szerintem ez a vga elég lesz a Wow-hoz meg a gta4-hez bőven.
Amúgy az AM3-sal azért járnék jobban mert az FM1 már régi?
AMD-s procikat annyira nem ismerem. Gondolom olyan mint Intelnél a Socket775 már nem lehet kapni.
Biztos, hogy elég a 400 wattos hexa.
Összeírtam neked egy apu-s konfigot. Fm2 foglalatra épül. Ebben még nincs külön dedikált ( amit külön tolsz bele az alaplapa, egy pcie foglalatba), de van egy integrált a prociban amivel el tudsz játszogatni az említett játékokkal. Bár nm fullhdban, de hd-ban szép beállításokkal.
Ui.: Azért lett 88k, mert a 10k-s házat nem lehetett törölni, azt ne számítsd bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!