Egy konfigurációt tudnátok mutatni nekem kb 130 ezerért amibe van 8gb ram?
Figyelt kérdés
iponos vagy más gépösszerakós kép lenne a legjobb.2012. nov. 22. 18:31
3/18 A kérdező kommentje:
játékra főleg
2012. nov. 22. 18:47
5/18 A kérdező kommentje:
[link] ez a videókártya bele menne a második gépbe ha külön megvenném? és utánna raknám be csak mert ebben van 2 dvi kimenet
2012. nov. 22. 19:28
6/18 anonim válasza:
Persze. Fogod a gépemben az msi 7850 kátyát és kicseréled arra amit linkeltél. Ennyi :) Csak az msi volt a legolcsóbb, így maradtam a keretben nagyjából, de ha van annyi plusz pénzed akkor nyugodtan. De olyan ne csinálj, hogy megveszed a gépet és később cseréled ki a két vga-t...
8/18 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem látok ilyet a listába csak 2 gb-osat
2012. nov. 22. 19:43
9/18 A kérdező kommentje:
500 wattos tápokból is a fsp hexa a legjobb?
2012. nov. 22. 19:52
10/18 anonim válasza:
"az a baj hogy nem látok ilyet a listába csak 2 gb-osat" Ott van az, keresd :) Az iponon nézed?
"500 wattos tápokból is a fsp hexa a legjobb?" Csak nem 500 wattosat akarsz? Felesleges lenne. Bőven elég lenne egy hexa 400 is, ezért raktam azt a gépbe. Az én általam összeírt gép ritkán enne többet 200W-nál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!