Mi a különbség?
Figyelt kérdés
A monitoromat(aminek nem tudom a csatlakozó típusnevét,egyébként a sötét kék fajta)tudom csatlakoztatni a videókártyához és az alaplaphoz is.Számít valamit ha átdugom a másikba?És a monitoromat hogy tudom analógról digitálisra állítani mert bekapcsoláskor mindig kiírja hogy most analóg módban van.Az nvidia vezérlőpultban van olyan hogy physX konfiguráció ahol van holyan hogy PhysX processzor kiválasztása ahol van olyan hogy automatikus kiválasztás vagy GeForce GT 440 vagy CPU.Ezzel az opcióval mit befolyásolok?Játékokhoz melyik a jobb?2012. nov. 21. 20:36
1/1 Mr. V. válasza:
Ha van az alaplapon is videó integrálva, akkor nem gagyit szoktak rátenni. Ha az neked kevés, akkor kell venni bele egy gyorsabb kártyát.
Hogy melyikbe dugod a monitort??? Ha az alaplapiba, akkor minek vettél bele másikat? Vagy rádsózták csak úgy? (Jó üzleti fogás szokott lenni egyébként, hoggy költs még rá feleslegesen 20-30e Ft-ot.)
SZóval ha már van benne kártya is, célszerű azt használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!