Milyen márkájú és fajta RAM-ot vegyek a laptopba és hány Mhz-eset?
Rendelkezem egy ilyen laptoppal: Asus K50ID-SX069D.Aki akarja megnézi a paramétereit.
A kérdés,hogy bővíteném a gyári 4gb-os helyett vennék 8gb-osat,mert a photoshop állandóan kiírja a nagyobb munkáknál,hogy nincs elég ram,így nem tudja végrehajtani a feladatot,és akárhogy állítom szoftveresen,ugyan ez a hiba.
Viszont nem tudom,hogy melyik márkájút érdemes venni belőle? Illetve 1333 vagy 1600Mhz-eset?
Most igen 1066Mhz van benne,de ilyet nem dobott ki az árgép. Meg nekem az lenne a lényeg,hogy minél nagyobb legyen a teljesítménye.
Az a legjobb, ha azonos márkájú a RAM, és 1066-os!
Köszönöm a válaszokat! Azt viszont nem tudom/tudtam,hogy van hely mellé rakni egy másik ram-ot! Azt hittem,hogy csak 1 hely van benne,de gondolom ti jobban tudjátok...
Valaki cserélt már laptopba ram-ot? Csak leveszem a burkolatot és betolom a helyére? Már vettem le az alját,de sajna nem emlékszem,hogy hogy volt,de azt gondolom,hogy ezért nem kell szervizbe vinni! De javítsatok ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!