Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alábbi gépek közül szerinte...

Az alábbi gépek közül szerintetek melyik a legjobb? Linkek a leírásban.

Figyelt kérdés

50 000 Ft környékén szeretnék gépet venni, ezeket találtam. Sajnos nem értek hozzá annyira, ezért hozzátok fordulnék, ama kérdés eldöntésében, hogy ezek közül melyik a legjobb vétel. Segítségeteket előre is köszönöm.

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

4. Ehhez vennék valami használt vga-t.

[link]

5.

[link]

6.

[link]

2012. nov. 21. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Játékra (is) akarod használni?
2012. nov. 21. 19:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen szeretném. Nem a legújabbakra, de nem lenne rossz ha eldöcögne néhány korosabb játék. Ami talán a leglényegtelenebb, az a háttértár mérete.
2012. nov. 21. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Én az elsőt venném,de az 5. is jó.
2012. nov. 21. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:

1. Nem rossz összességében, csak a táp gagyi, azt cserélni kéne, kicsi a HDD.

2. Gyengébb VGA, jobb proci, jó táp, kis HDD, drágább. Sztem ez nem olyan jó vétel.

3. Sztem ez elég jó, nem olyan elavult, viszont a táp típusa ismeretlen. Ha nem vmi gagyi, akkor sztem ez nem rossz gép.

4. Ha ehhez veszel VGA-t, akkor ez nem 50k, hanem 70k..ű

5. Nincs ház, táp, ha használtan veszel hozzá olcsón, akkor ez is jó lehet, a RAM is elég.

6. VGA 192SP vagy 216SP? Nem mindegy. Ebben van a legerősebb VGA, de itt is gagyi a táp.

Azt még számold hozzá, hogy 4GB RAM, azért nem árt. Elég nehéz megmondani, hogy melyikkel járnál a legjobban. Sztem az ötödiket kéne kicsit lealkudni, és venni hozzá egy olcsó, de azért vmennyire szellőző házat, és egy olcsó, használt FSP tápot 3-5k körül.

2012. nov. 21. 20:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azt írja, hogy a 216sp-s verzió. Ez milyen irányban módosítaná a rangsort? Nekem leginkább a 3. tetszik a legjobban, csak tényleg ki kellene deríteni, hogy milyen táp van benne.

2012. nov. 21. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:

A tulaj csak meg tudja nézni, hogy mi van ráírva a tápra :)

Közben elfelejtettem, hogy 5770-es gép is van, módosítok, akkor a GTX260 és az 5770 kb egyformán erős. Viszont a GTX260 már nem egy mai darab, sokat fogyaszt, melegszik, zajos. Nekem volt egy kb egy éve, játékok alatt kb 85 fok volt max közeli venti forulaton. Úgyhogy jobb a HD57xx. Sztem 1,3,5 közül válassz.

2012. nov. 21. 20:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a 3. lesz a befutó, már csak a táp típusáról és a ház méretéről várok visszajelzést.
2012. nov. 21. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!