Konfig összerakás?
Jó estét (napot, reggelt, napszaktól függően)! Szeretnék összerakni egy gépet, mert a mostani már "kicsit" elavult:
Intel Celeron 2.66 GHz
Ati Radeon HD 3450
2 GB RAM
A többi szerintem nem lényeges. Na szóval van egy ilyen "számítógépnek" nevezett valamim, amit 6 éve kaptam, akkor talán irodai gépnek felelt meg, egyedül a processzor alap benne, minden mást lecseréltem régebben. Játékra használom mint pl: (League of legends, World of warcraft, TES Morrowind), tehát nem igazán nagy játékok, de mennek a gépen.
Mint írtam szeretnék egy új gépet, pénzem még nincs rá, örülnék ha leírnátok hogy mennyiből jönne ki egy normálisabb gép, aztán majd meglátjuk. A játékok amikkel szándékozok játszani: League of legends (továbbra is, a mostani gépen Game booster 3-mal 30 fps-el megy), Guild Wars 2, The Elder Scrolls Oblivion/Skyrim, és ennél feljebb nem is kell menni. Nem kell hogy a mai játékokat FULL HD-ban futtassa (arra ott az xbox), de egy low-medium beállítás azért menjen.
Válaszokat előre is köszönöm, pacsi jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!