Van egy régebbi, de erős videókártyám, érdemes lenne lecserélni?
Figyelt kérdés
a neve gt 220 és azért erős,mert 256 bit van benne,ami ahogy a bolti árakat nézem,mostani kártyából kb 50-60 ezer.De azok is 1 gigásak,és 256 bitesek...2012. nov. 20. 21:28
11/18 anonim válasza:
"Akárhogy is,ha 256 bit,és 1 giga ddr3,és nem akad semmi(hála a 4 magos 3 gigahercznek,csak a videókártyán múlik,hogy akad-e)"
Itt is látszik, hogy mennyit konyítasz a témához, de legalább ne lenne ez az enyhe okoskodás.
12/18 A kérdező kommentje:
Nem okoskodásnak szánnám,de itt virít a képembe,hogy 230,és a gép szentül meg van róla győződve.Szét kaptam,a papír szerint v187,vagyis 9600asok közül valameik.De akárhogy nézegettem a képek közt,egyik se nézett úgy ki,mint az enyém,semelyiknek se olyan a hűtője.Mondjuk,azon is gondolkodtam ,hogy lehet nem a gyári hűtője van már rajta...De megpróbáltam a winfoson belül kézzel át álítani,hogy ismerje fel másképp,de nem jött össze.Akármi is ez,az tuti,hogy nem valami hulladék,mint az előző volt(ati radeon hd4350).És igen,valamennyit értek a gépekhez,na nem profi szinten,de egy gépet össze tudok rakni.
2012. nov. 21. 16:38
13/18 anonim válasza:
Fényképezd le, és dobj ide egy képet.
14/18 A kérdező kommentje:
2012. nov. 21. 17:27
15/18 anonim válasza:
az egy msi 9600GT nem gyári hűtővel
16/18 anonim válasza:
Jaja. Sokkal jobb mint amilyennek ki írja. Bár nem értem, miért nincs rajta PCI tápcsati?
17/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom,nekem már régebben(2008-9) volt 9600gt-m,de az "csak" 512 ddr2 volt,128 bit,és azt cseréltem le egy 9800gtre,ami használatra olyan erős volt,mint ez.Vagy ezekből is több fajta van egy néven?Meg aztán,akkor miért nem ismeri fel semmi 9600ként?Amúgy ez a hűtő egy rakás sz@r,nem hűtt rajta semmit.Be raktam a gépbe +1 ventillátort az egyik pci-ba,így megy csak rendesen...
2012. nov. 21. 18:56
18/18 JuhászDork válasza:
amint látom a képeken egy tisztítás ráférne,lehet jobban hűtene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!