Videokártyát keresek az alábbi konfighoz?
Az alaplap már megvan a többi még képlékeny minden tanácsot szívesen fogadok.
táp 400w elég lesz?
Játékra kell de a pénzügyi része meg van kötve max 90ezer.
alaplap:MSI 760GM-E51
proci:AMD Athlon II X2 270 3.4GHz AM3 de 22 ért már van X4
Video: 25000-ig
Merevlemez:Hitachi 500GB 7200rpm SATA II
Memória: Corsair Vengeance 2x 4GB DDR3 1600MHz
Táp:FSP Hexa 400W
Ez egy nagyon fasza kis oldal arra, hogy eldönthesd mekkora tápegység is kell neked. Előre is tervezhetsz benne, öregedést, és terhelést is állíthatsz.
Manapság semmivel nem tudod kihasználni ugyan a 8 giga ramot, de én mégis inkább vennék 8 gigát, mert a 4 lassan kevés lesz.
Én is a 7750-et ajánlanám ebben a kategóriában, de alternatíva lehet a gt 640 is. kb. azonos erősség, de a radeon technológiailag fejlettebb, és bár a gt640 elvileg kicsit gyorsabb (pixel rate és texel rate szempontból) mégis a játékokban a radeon magasabb fps értékeket hoz (az esetek többségében).
Játékhoz én inkább ráfordítanék egy kicsit többet egy x4-es procira, bár akármit csinálsz, a rendszered videokártya limitált lesz.
Alapvetően a kalkulátorok használatát ellenzem. A gyártók által elnagyolt fogyasztási értékeket adják szépen össze, az én gépem full fogyiját is több mint 100 wattal túlbecsüli.
" de alternatíva lehet a gt 640 is. kb. azonos erősség, "
A GTX 650 ami kb azonos erősség.
" és bár a gt640 elvileg kicsit gyorsabb (pixel rate és texel rate szempontból) "
Ja, hogy hwcompare-on művelődtél e téren. Akkor mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!