Miért írja ki ezt Bios képernyő után a gép, hogy S. M. A. R. T Status Bad?
Figyelt kérdés
1 vinyó van a gépembe téve ami 2 részre van particionálva egyiken az XP másikon a többi cucc van, régen sose írta ezt ki de most folyton, mindig F1-et kell nyomni a továbblépéshez, persze ezt kitudom kapcsolni a Bios-ba hogy automat tovább lépjen de akkor is kiirja, hogy tudom megszüntetni? újra tettem már az Xp-t is de ugyanúgy ez a hiba, Samsung vinyóról van szó 80 Gb2012. nov. 19. 12:34
1/4 anonim válasza:
Mert hamarosan tönkremegy a vinyód. Ajánlatos mindent átmenteni egy újra, és lecserélni.
2/4 A kérdező kommentje:
nem lehet valahogy ki védeni ezt?
2012. nov. 19. 12:50
3/4 anonim válasza:
"When a failure is anticipated by S.M.A.R.T., the user may choose to replace the drive to avoid unexpected outage and data loss."
"Ha a SMART szerint hiba várható, a felhasználó dönthet róla, hogy eltávolítsa a meghajtót hogy elkerülje a váratlan leállást és adatvesztést."
A cikk szerint többek között a szerkezet öregedése miatti mechanikai hibákat is megpróbálja előre jelezni, azon pedig nem tudsz mit kivédeni. Lehet, hogy 1 napig lesz még jó, lehet, hogy fél évig. Én mielőbb lecserélném.
4/4 anonim válasza:
gomb elem merülőbe cseréld ki és konfiguráld ujra a biost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!