amd phenom II x4 945 ami egy régebbi proci,van vagy 3 éves a típusa de láttam mindenféle pontozós oldalon,hogy az i5 és az i7 környéki teljesítménye van.De az hogy lehet,amikor ez volt nekem 24 ezerbe,egy i7 meg kb 60.Vagy gyengébb az enyém?Ha gyengébb,akkor minek írják minden pontozós oldalon az i7 környékére?
2012. nov. 19. 11:36
1/5 Közveszélyes Kontár válasza:
pontozós oldal... akor az már helytáló is?
amugy pontos típúsok számítanak i7 böl sok van
.
és ha teszteltek 4procit csak egy képen akor szerinted hol legyen az i7 képen kivül?:P
.
igen erös proci 945 és többfélét is gyártotak belöle de persze teljesitményük azonos
viszont egy 1156 os i7 leggyengébb nem azonos a lga2011 os i7 legerösebjével :)
2012. nov. 19. 11:44
2/5 anonim válasza:
Attól is függ, miben nézzük a teljesítményét. Egy régebbi i7-es, mondjuk 920-hoz viszonyítva játékban a 945-ös phenom közel azonos szinten van. Magas felbontáson az újakkal is partiban van, játszani nagyon jó kis processzor az.
2012. nov. 19. 11:49
3/5 A kérdező kommentje:
Azért vettem meg ezt a procimat,mert a régi már túl gyenge volt(x2 4200+),ezzel el viszem a prototye 2-t és a cod mw3-at is akadásmentesen,ami a másikkal lehetetlen volt,azzal is el indult,de csak mint a képvetítés...És hát ezek nem valami régi,vagy épp gyenge gépigényű játékok,szóval a 4 giga ddr2,meg az nvidia gt 220,és ez a fhenom Ii elég már egy jó ideig.Ha meg már elavulttá válik,akkor is megtartom netezni,filmet nézni,meg veszek egy konzolt.olcsóbban jövök ki szerintem.
2012. nov. 19. 16:05
4/5 Közveszélyes Kontár válasza:
GT 220 után bármi erösebb megváltás lesz majd ha érdekel:)
945 melé mehetnek igen komoly vga k is.
HD7750 DDR5 nem drága anyira (24ezer) de már jóval erösebb
HD7770 30ezer
és ha nvidiára szeretnél beruházni akor
37-38ezer GTX650Ti
.
de hát ha elég gt 220 neked:)
viszont a lényeg hogy géped böven jó lesz még 2-3évet simán kivéve videokártyát kéne bövitened valamelyikre hogy arányos legyen
persze ez vonzhatja magával egy jobb tápegység beruházását is ha mostani nem lene jóféle...
2012. nov. 19. 16:33
5/5 A kérdező kommentje:
Hát,eddig nem volt gond a videókártyával,de előbb utóbb cserés lesz.De 1 giga ddr3 van 256 bit interface benne.Csak a pixel shaderek miatt aggódhatnék,"csak"4.0,de már kezd bejönni az 5.0Szóval még 1-2 évig ki húzom így is talán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!