Miért nem tudom fentebb venni a felbontást?
Tehát az a baj hogy egyszerűen nem engedi hogy fentebb vegyem a felbontást a laptop van benne egy HD7470M es vidikari egyébként egy ASUS X54H.A felbontást csak 800x600 és 1024x768 között lehet állítani. a drivert amit az AMD.com ról szedtem le azt feltettem de egyszerűen nem tudom fentebb venni mert nem engedi így nagyon gázos mert elvan nyújtva a kép!!JAh és win7 van rajta azt a CD amit hozzá adtak abból minden driver feltettem!
Jah és ha belemegyek egy alap gameba (pl admirális) akkor azt írja ki hogy "A hardveres gyorsítás le van tiltva,vagy aszt a videókártya illesztőprogramja nem támogatja. ez a játékok lassú működését eredményezheti.gyűződjön meg róla hogy telepítette a legfrisseb videókartya-illesztőprogramot és hogy a hardveser gyorsítás be van kapcsolva."
Remélem tudtok segíteni előre is köszi! jah és 2 napos a laptop net még nincs rajta holnap veszek routert!
És most ez az L13 ez most mit is jelentene :P??
De amúgy lehetőleg építő jellegű kommenteket várok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!