Mi van a nagypapám gépével? --->
Figyelt kérdés
a nagypapám gépéről van szó mert egyszer elvitte szervízbe és előtte minden játék ment rajta amit csak játszottam. Visszahozta most meg egyik játék se megy és mindegyiknek a videokártyával van baja azt írja hibaüzenetbe na most mit csináljak?!?!?
13/F
2009. aug. 15. 07:48
1/8 anonim válasza:
Mit csniáltak vele a szervízbe pontosan? Milyen üzentete dobnak ki a játékok?
A videokártya illesztőprogramjának (driver) az újratelepítését kipróbálhatnád addig is.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát azt írja hogy nem ismert típus pedig Geoforce 9800GTX ről van szó ...
2009. aug. 15. 08:49
3/8 A kérdező kommentje:
valami router szarságot
2009. aug. 15. 08:50
4/8 anonim válasza:
Telepítsd újra a Vkártya illesztőprogramját (driverjét). Ha az sem segít, akkor nem tudom mit csináltak a géppel...
6/8 anonim válasza:
Cserélték esetleg a videókártyát és nem tették fel a drivert? Elég nagy baromság lenne. Hallottam már ilyet.
7/8 A kérdező kommentje:
meg még a Windows-t rakták ujra
2009. aug. 17. 08:45
8/8 anonim válasza:
vagy átvertek és egy gyengébb VGA-t tettek bele... esetleg atit, ha viszont maradt minden, akkor is elég szánalmas munkát végeztek, vidd el máshova h megnézzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!