Mit vegyek? (részletek a leírásban)
A gépemet újítanám, a vga-t azt nem cserelném mivel szerintem az még 1 darabig megfelelő (gtx 260 soc)
Tehát segítséget kérnék akinek van ötlete (alaplap+cpu+ram)
konfiguráció terén kb.:55-60k értékben
Ha leírod, hogy most milyen géped van (alaplap+proci+ram), akkor meg tudju mondani, meklyiket újítsd, vagy ha félkonfigot szeretnél, akkor milyen félét vegyél...
És lényeges, hogy mihez kellene? Játékra?
A mostani:
-intel e6500
-ep41ud3l
-geil ultra 2gb 800mhz
Igen játékra kéne (cod4, bf3, gta IV ilyesmik)
Én mégis úgy tartom és ki állok a véleményemért meg az igazamért is,hogy egy e6500 mellé egy hd7770 sok.
Aláírom 4 magos proci nem kell neki,de valahol vissza hozná az ˇ"árát".
Egy g840-es proci ami ugye 1155 foglalatba való,azt már úgy ahogy mellé tenném idéglenesen amíg nem fejlesztenék egy i3-ra pl.
Egy i3 proci ami tegyük fel 2120-as 29k egy 2100-as ami ugyan csak órajelben tár el 29k.Még egy fx-4100 24k.
De mivel kicsi az árbani eltérése az fx-6100-tól így jobban megéri,az ára pedig 29k ami egy i3 2120-é is.
Összegezve:Lehet mellé 2 magos procit rakni aláírom,de ne egy e6500 legyen ami már nem mai gyerek egy g840-et is csak mint "idéglenes" procit írtam le.
Egy fx-4100/6100 jobb ár/érték arány,így kapsz egy 6magos procit vagy 4-et de az már jobban vagyis vígan fog vele menni a hd7770.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!