Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A HP E-Vectra támogatja a...

A HP E-Vectra támogatja a Tualatin magos Celeronokat?

Figyelt kérdés
Most egy 1,7 V-on üzemelő 9*100mhz=900 mhz-es cerka van benne de ennek FCBGA tokozása van nem pedig FCPGA-2 mint a tualatin magos Celeronoknak, illetve 1,7 volton üzemel nem pedig 1,475-ön. Mindkettő S370-es . Lehetséges hogy támogatná a Tualatin magos Processzort ?
2009. aug. 14. 23:55
 1/3 anonim ***** válasza:
hmmm... sztem először egy pontos leírást adj az alaplapról pl everestben nézd meg mit mond róla...
2009. aug. 24. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Szevasz!

Ahogy én tudom nem, de kérdésedben ott válasz az FCBGA az nem FCPGA-2. Innen kezdve másodlagos, hogy Tualatint támogat-e.

De pontosan utána lehet nézni vagy az Intel oldalán, vagy a processorfinder oldalon, úgy a legkönnyebb keresni, ha a beírod a processzor azonosítóját, pl. SL5CX

A feszültséget az alaplap inteligensen támogatja.

Csak ezt követően lehet végleges választ adni.

Üdv: StMiklos

2009. aug. 25. 17:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Erre gondoltam, ezt találtam, ezek közül valamelyik?

SL5PY 900 MHz N/A 1 100 MHz 0.18 micron PD0 128 KB Micro-PGA2 N/A

SL5PX 900 MHz N/A 1 100 MHz 0.18 micron BD0 128 KB BGA2 N/A

Ezek helyére fizikailag nem megy be az Fc-Pga Tualatin..

Üdv: StMiklos

2009. aug. 26. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!