Milyen minimum rendszeradatokkal rendelkező laptopot vegyek?
Figyelt kérdés
Nem értek a hardverhez, a betűk-számok nem mondanak semmit. SD, HDD, ... stb... Mi legyen a gépben és mekkora, hogy jó legyen netezésre, skype, msn, kisebb játékokra, videó, zene, program letöltésre?
Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 14. 18:13
1/3 anonim válasza:
A kisebb játékok alatt mit értesz ? Pontosíts, írj egy árkategóriát és segítek.
2/3 A kérdező kommentje:
Kisebb játékok? Igazából nem tudom... az nem is olyan fontos... A legfontosabb a skype (hogy a külföldön élő húgommal tudjak beszélgetni) és a letöltések. Ár? Hát nincs rá túl sok pénzem, 100 ezer alatt kellene. Láttam már 40 ezerért is üzletben, csak mivel nem értek hozzá, nem tudom, érdemes-e megvenni. Köszönöm, ha segítesz!
2009. aug. 14. 18:54
3/3 anonim válasza:
Bármelyik most kapható alapgép jó lesz ezekre, ha nem akarsz játszani spécibb játékokkal. 100E körül vadászni kell azért, akciókat keresni...Acer esetleg, vagy Toshiba. Használtan csak jó nevű cuccot érdemes venni szerintem..pl DELL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!