Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem RAMot és Videókártyát...

Vettem RAMot és Videókártyát a gépbe és mostanába újraidul magától a gép, miért van ez?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:

ird le hogy mijen videó kártyát vettél

mekkora a tápegység a számitó gépedbe ?

Ram ? amit vettél azonos azzal ami benne van

pl: bent volt a gépedbe egy DDR 512 /266 os ram és te vettél mégegy DDR 512/400 as ramot

A válaszadók sokkal könyebben és értékesseben tudnak válaszolni ha nem kellene nekik is kérdezni :)

2009. aug. 14. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Túl nem melegszik? Videókártya hűtés rendesen meg van oldva?
2009. aug. 14. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű a válasz:)Találkoztam ezzel a problémával.Mekkora a tápegységed?Szerintem 90 % hogy az a baj. Egy nagyobb teljesítményű videókártyához legalább 450-500 Wattos táp kell.Sőt általában az újabbaknak külön áramellátás.És azért indul újra mert nem bírja a tápod.

Amúgy számtekbe dolgoztam évekig:)Csumi!

2009. aug. 14. 17:27
 4/6 anonim ***** válasza:

17:27--a neved csumi,vagy elköszöntél,???

amugy nekem is ez volt a gondom, és megoldotta az hogy megcseréltem a ramokat,és a bios-ban átálítottam a ram frekvenciát

2009. aug. 15. 00:12
 5/6 A kérdező kommentje:

a vidikártyám ATI READOM HD 3650 AGP

A RAM volt benne 1 ,512MB os és vettem bele 1 ,1GBosat

2009. aug. 15. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
próbáld csak az 1 gigásat
2009. aug. 15. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!