Tudok valahogy törölni nem újraírható DVD-ről fájlokat? Infók lent.
Egy nem újraírható DVD-re véletlenül írtam olyan fájlokat véletlenül, amelyek nem kellenek (és vannak olyanok is amelyek kellenek). Ha simán delete-t nyomok,kiírja,hogy írásvédett a DVD. Le tudom szedni valahogy ezt az írásvédettséget,vagy valamilyen más módszerrel le tudom törölni a fájlokat a DVD-ről.
Tudom,hogy nem tudok a helyére már írni semmit,de törölni sem lehet ??
Ja és a DVD +R es hátha ez számít valamit
Előre is köszi!!
Fizikailag bele lettek égetve az adatok, nem tudod sajnos letörölni. Fellülírni akár lehetne, de kétlem hogy olvasható maradna a lemez -ha netán sikerülne is, és olvasható lenne, a "fellülégetett" rész után biztos nem olvasna stabilan.
Az ilyet kézzel tudom elképzelni, mondjuk filccel, tűvel, de remélem nyilvánvaló, hogy értelmetlen. Inkább akaszd fel a lemezt a karácsonyfára majd, és írj helyette egy másikat.
Tényleg nem igen lehet. ~100 Ft egy üres DVD, írd ki újra.
Ha pedig minden infót törölni akarsz, ajánlom a mikrohullámú sütőt. Pár másodperc, és nem derülnek ki róla a titkaid ;)
:d Smirgli
avagy csisazoloó papir :D
DVD r egyszer irható
DVD rw töbször irható re write
:)
Se írni nem tudsz rá, se törölni nem tudsz róla.
Ha nem akarod csak úgy kidobni, akkor törd ketté, úgy döbd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!