Üdvözlet emberek! Tudtok-e olyan kamionos játékot, amiben egyszerre két vezérlőt tudok használni?
Ugyanis Drága kormányt nem vennék, viszont két külön kormánnyal megoldottam hogy egyik kormányt szimplán használom, a másiknak pedig a gázpedálja az én kuplungom, valamint van hozzá plusz kézi és szekvenciális váltó is.
Logitech Formula Force EX + Noname kormány gázpedálja+kézifékkarja+szekvenciális váltókarja.
A játékok többsége nem engedélyez több játékvezérlőt. Csak egyet, amelyet beállíthatsz igényeid szerint.
Régebben az Euro Truck simulatorral játszottam úgy, hogy a játék nem ismerte fel a vacak kormányomat. Beállítottam úgy mintha billentyűvel játszanék, és a bill.kiosztásnál a kormány funkcióit adtam meg. Pl. Fék--Lefele nyíl, megváltoztatás, és ráléptem a fékre. Le okéztam és működött. Így működhet. Habár azt írod, hogy megoldottad. Ez nem igazán világos.
Sufnituning ezerrel... istenem...
Keress játékvezérlő emulátort, ami tud olyant, hogy akárhány bemenetből csinál egy kiemenetet, amit aztán a játéknak adsz oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!