Ehhez a laphoz jó lesz ez a RAM?
Most fogom átvenni a lapot:
Tudom nem mai gyerek, de újonnan 9k-t szerintem megér. Nézegetem a memória támogatói listát, de nem nagyon találok róla olyan memóriát amit tudnék rendelni. Ezen gondolkozom:
Gondolom a lap alapján is rá lehet jönni, hogy nem egy erőmű alá lesz. Egy Athlon II 245-öt szeretnék futtatni alatta egy HD6770-el, ha ez számít.
Ez a kit működni fog ez alatt a lap alatt?
És így hogy 3 modul lesz benne gondolom a dual chanel nem fog menni, de akkor hogy fogja kezelni őket?
Kicsit sürgető a dolog, mert ma szeretném föladni a rendelést. Ja, és amit még hozzá szeretnék fűzni, ez a nagyjából 5500Ft nekem a lélektani határ ha ramról van szó.
Előre is köszönöm! :)
Rendben, köszönöm a RAM tippet, megfogadom! :)
A prociról meg annyit, hogy nem szándékozom venni, mert ez már adott 3 éve, és még elegendő a teljesítménye. Csak azért vettem ezt a lapot mert az előző elszállt...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!