Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valamilyen tapasztalat/vélemén...

Valamilyen tapasztalat/vélemény az A4TECH x-748k-el kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Most egy ilyet akarok venni,árához képest megéri? Esetleg valamilyen vélemény vagy tapasztalat vele kapcsolatban?

[link]

2012. nov. 12. 23:42
 1/5 Komplikato ***** válasza:
A4Tech X szériából csak az elődöket ismerem Mint egérrel nem volt gond velük, de iszonyat könnyen vált el a kábelezése az egértől. Inkább valami olcsóbb Logitech vagy Razer vagy más hasonló nevesebb egeret javaslok.
2012. nov. 12. 23:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ilyen kacatot nem vennék.
2012. nov. 13. 00:22
 3/5 Kovács Pistike01 ***** válasza:
Azt azért nem hiszem, hogy kacat. Nekem a4tech egerem és billentyűzetem ( [link] )van, meg vagyok elégedve vele, bár én nem vagyok gamer, ez csak egy multimedia pc. Az viszont tény, hogy egy logitech jobb választás, még ha drágább is, különösen gamer egérnél, bár erre sem írnak rosszat az iponon. [link]
2012. nov. 13. 12:14
 4/5 Kovács Pistike01 ***** válasza:

[link]

ez szerintem jobb választás, kicsit drágább csak.

2012. nov. 13. 12:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Logi G300 az egy nem akarok csúnyát mondani! Túl kicsi a lényeg ennyi!
2012. nov. 13. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!