Miért van ez így a videokártyáknál?
Szóval lehet hogy hülye kérdés de miért van így, pl. az ipon.hu-n hogy ott van hogy ati vga-k és alatta egy almenü és ott van felsorolva pl: ASUS msi gigabyte sapphire HP VTX3d.
Szóval ezt nem értem hogy az ATI más cégnek is csinál vga-t pl:asus HP, vagy miért vannak ott felsorolva, azzal kompatibilis. Elnézést hogy fárasztom a kedves olvasót
Az ATI egy grafikus chip gyártó, az AMD tulajdonában.
Nem vagyok egy VGA guru, de gondolom például az Asus gyártja magát a kártyát ATI grafikus chip-vel.
Ha már ittvagyunk.. én arra lennék kíváncsi, hogy akkor melyik ilyen "másod" márka a legjobb ? Esetleg 1 listát .. :)
És bocs hogy belekérdezősködök a te kérdésedbe xd
Már fentebb leírták. Az AMD csak a gpu-t gyártja és a többi meg tervezi a nyákot hűtést stb, tehát magát a kártyát... (de van, hogy az AMD is tervez teljes vga-t (hűtéssel, mindennel) azt nevezzük referencia kártyának, de általában a többi gyártó hűtése jobb, mint a referenciáé.
Minőségi rangsorolás:
MSi,ASUS,Sapphire > VTX3D, Powercolor > Gigabyte
"Az AMD csak a gpu-t gyártja "
Szvsz Alex leírta kigyártja.
"van, hogy az AMD is tervez teljes vga-t (hűtéssel, mindennel) azt nevezzük referencia kártyának"
A referencia hűtéses karikat a PC Partner(sapphire) gyártja.
"Minőségi rangsorolás:
MSi,ASUS,Sapphire > VTX3D, Powercolor > Gigabyte"
max személyes meglátásod szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!