Tudtok nekem mondani laptopokat 50-80 ezer forint körül?
Figyelt kérdés
A laptopot inkább netezésre, szeretném használni. Úgy mond játszani nem nagyon szeretnék vele, de azért ne legyen az a leggyengébb gép. Hasonlítás szempontból, mondom a Call of Duty 4-et, örülnék ha mondjuk akörüli gépigényű játékokat még elvinne. ÉS Youtubon is szeretném,hogy a FULL HD-s (1080p) vidiket is lejátszaná szaggatás nélkül. Persze csak Youtube, nem lejátszónál :). Méret szerint nem netbook szerűséget szeretnék, hanem valami átlagos méretűt. :) Wifi az fontos lenne rá, de a bluetooth meg ezek nem. :). Használtan is tökéletes ! :)2012. nov. 11. 22:00
1/8 anonim válasza:
"de azért ne legyen az a leggyengébb gép"
Pedig 80k-ból is csak épphogy meg tudod venni a leggyengébbet, 80 alatt csak netbook van (legalábbis újonnan)
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy értettem azt a "ne a legygengébbet" Használtan lehet venni jókat, csak nem tudom, hogy hol kezdjek neki.
Bajuszbá, ezek jók, csak nem lehetne azt, hogy 2 magos a procia ? :)
2012. nov. 11. 22:18
5/8 TOXIC. válasza:
Annyiért jó, ennél jobbat nem nagyon találhatsz ennyi pénzből.
6/8 anonim válasza:
ha csak ennyit szánnál rá és szeretnél cod 4et játszani is akkor csak használd jöhet szóba , erről az oldalról :
Ez a laptop :
HP Compaq 8510P 15,4"
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2012. nov. 12. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!