Ez a konfiguracio meger 200. 000Ftot?
Tegnap voltam egy szamtech uzletben es egy ilyen gepet ajanlottak nekem 200.000Ftert. A szaki azt mondta nagyon jo kis gep, siman megy vele minden es nem kell cserelgetni az alakterszeket 2 ev mulva se.
Errol lenne szo:
Processzor: Intel Core2Duo E8400 3000MHZ
Processzorhuto: gyari
Alaplap: Gigabyte GA-EP45-UD3
Chipsethuto: Revoltec Chipset Hűtőborda készlet
Memoria: KingMax 4GB 1066Mhz DDR2 (2x2GB)
Memoriahuto: 2db Xilence XPRAM.HP
DVD iro es olvaso: fekete LG
HDD: WD 500GB
Tapegyseg: HKC V-POWER V-650 650W
Videokartya: Palit HD5870 1GB DDR5
Haz: Codegen Q3336-A2
Ezt irta le a kis papirra. Azt is mondta, hogy nekem lesz a kornyeken a legjobb gepem, de mondtam neki, hogy nem ez a lenyeg, mert en jatszani szeretnek vele (BF3, Crysis3, stb...) fullHD monitoron.
Ez igy jo lesz? Szerintem mar holnap megveszem. :D
Köszi a segitseget!
Am ja, amit leírt a szaki az kb szart se ér. Én max 50-et adnék azért a gépért.
Szerintem azt vedd, amit Bajuszbá írt, nekem az tetszik a legjobban.
Szegény srác, most mit érezhet,hogy majdnem rásóztak egy ilyen szutykot. Azt veszem észre,hogy ilyeneken keresnek a legtöbbet,hogy egy hozzánemértő bemegy, és szépen összeraknak neki valami szemetet.
De nem baj, Kaptál jó konfigokat, a döntés a tied, (Bajuszbá gépének +1), de én a helyedben nem ott venném az alkatrészeket, ahol ezt ajánlották volna. (ipon, pcx)
Halal komolyan ez van (volt) a papiron. A volt azert van a zarojelben mert bedobtam a kandalloba.
Hat holnap lesz egy par szom a kedves eladohoz.
Dehogy ott veszem a cuccokat, meg a vegen atverne azzal is 200 helyett 300 lenne. Annyit meg már nem tudok raszanni.
Az emliett iponról fogom rendelni. Jobban bejon mint a pcx.
Azt hiszem Bajuszba altal irt lesz.
NAGYON-NAGYON HALAS KOSZONET MINDEN KEDVES AJANLONAK! SAJNOS NEKETEK CSAK ZOLD KEZET TUDOK ADNI (az 'kedves' elado egy jo kis nyak levest fog kapni; kivanjatok elore is jo etvagyat neki)! :)
Hetfo reggelre nagyjabol mar lenyugodtam, de gondoltam azert bemegyek megmondani neki egy kicsit turelmesebben.
Ahogy beleptem az uzletbe az emlitett szakembernek felcsillant a szeme, majd gyorsan hatra szaladt...nem telt el alig pár másodperc mire kijott és egy gepet hozott. Az en gepemet. Pontosan igy szolt emlekszem ra:
- Na! Kesz is lenne. Nagyon jo is jószág higgye el nekem.
Ekkor egy par fokkal elkezdett emelkedni az agyvizem, de mondom: ahhh, nem csinalok belole nagy ugyet...meg mondom a szemembe, gyorsan es korrekten es lelepek az uzletbol...
Szoval mondtam neki, hogy kösz, de nem kell, mert ahogy utána nézem egy egy rakat szar gep, főleg amennyiert te akarod rám sozni, te aljas fa...
Erre jott, hogy hogy beszelek en vele, meg mit kepzelek magamrol, hogy mereszelek vele igy beszelni en meg megmondtam, hogy nem tudja kivel kezd ki...
Utana azzal vagdalozott, hogy mar osszerakta nekem a gepet (nem fizettem neki elore es nem is kertem meg ra).
Aztan mondtam neki, hogy inkabb maradjon csondbe, mert baj lesz...nem igy volt.
Ekkor mar forrt az agyvizem es megfogtam lerantottam ugy a gepet a foldre (az a 200.000Ft-os kacatot)...nagyon eldeformalodott látszik, hogy ez egy tenyleg kacat minoségu haz volt...ő csak nezett en meg elgedetten kisetaltam a boltbol.
Egyebkent tegnap megrendeltem a Bajuszba altal ajanlott dolgokat az iPon-bol. Akkor tuti jok lesznek?
Hm jó kis akció..
ui: Best konfig ilyen árban. Jó használatot hozzá:)
Szo szerint atkozott engem az elado. Eloszor teljesen normalisan, MODERALTAN beszeltem vele.
O tamadott le alaptalan dolgokkal mindenesetre nem sajnalom, hogy ezt tettem. Vegul is tobb, mint 100-at keresett volna ezen...
Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!