Na szerintetek melyik videokártyát vegyem?
Asus PCIe 3.0 GTX660-DC2TG-2GD5
VGA Asus PCIe 3.0 HD7870-DC2TG-2GD5-V2 - HD7870 2GB GHz Edition
Indokold is hogy miért!
Biztos vagy ebben? Akármennyit is javult azóta, nem közelít jobban a HD7870-hez...
Ja boccs kimaradt az indok ;) [link]
Ezen a fórumon találsz egy táblázatot. Csak görges lefele.
A tesztek közti különbségek elsősorban a játékokból adódnak.
A mostani PH!-s tesztben szereplő játékok nagy része jobban kedvez a GCN-nek mint a keplernek. Persze ez nem AMD fanság miatt, hanem mert egyre több a komolyabb compute ficsőr játékokban ami jobban kedvez a GCN-nek(gondolom felesleges a két architektúra különbségét felvázolni). Szóval úgy nagy átlagba a 660 tényleg a kettő között van, néhol meg a HD 7870 szintjén. Persze ezeket a példákat utálom, mivel más fórumokon jártam már úgy, hogy ha valaki BF3 tesztet linkelt ahol is a 660 lazán rámászott a HD 7870 az teljesen rendben van, meg reális, de amikor én előjöttem egy Dirt Shodown tesztel meg hülye AMD fan vagyok, meg ez egy eset :)
Szóval összességében a 7870-et vedd. A 660 egy picit kevesebbet eszik, de ez elhanyagolható(meg hát teljesítményben se 7870 szint teljesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!