ATI Sapphire HD4550 Passzív,85C° játék után, nagy baj?
Most léptem ki a Call of Duty 5-ből és 85-90 fok között szokott lenni a VGA-m Sapphire HD4550 passzív, vegyek rá hűtést?? mer nagyon para,de van 1 év gari..ja és elő fordul hogy háték közben be villog a kép(:(:(
itt egy kép róla [link]
"A kérdező kommentje:
amikor kérdeztem a boltban ahol vettem azt mondta az eladó hogy gyárilag birnia kell, megpróbálom elsőnek a boltban,de ha nem akkor szerkesztek egyet"
Hát igen... a kedves eladó nem is mondhatott volna mást, a saját boltját csak nem rontja....valahol azért ez is árulkodik a hozzáértéséről, na mindegy.
Ehhez hasonló ventilátorokban gondolkodj.:
De ha biztosra akarsz menni akkor szedjétek le a gyári hűtőbordát és a helyére "barkácsoljatok" rá egy alu vagy inkább réz bordás hűtőt, legalább egy 8cm-es ventilátorral.
"nekem sajnos a processzorommal van ilyen probléma. ill van rajta hűtő, csak 85fokon megy... de nincs pénzem uj hűtöre hiszen ez is uj, de nem jó..."
Szerintem az új hűtő felszerelésénél a hűtőpaszta lemaradt a cpu-ról, vagy esetleg nem illeszkedik teljesen rá a hűtő talpa a cpu-ra.
Elvileg a magnak ki kell bírnia a 110 fokot is. A hardveres védelem 120-nál kapcsolja le a kártyát. Köztudott hogy az ATI/AMD kártyák jobban melegednek mint az Nvidiák.
Szerintem tegyél rá egy alap léghűtést. Azzal tuti nem fog villogni a kép.
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!