Akkor ez most VGA limites?
Figyelt kérdés
CoD MW2. Ha simán játszok, akkor kb 60-70, jobb esetben 80 fps. ha felnézek az égre, akkor meg szokott lenni a 250 is helyenként. Akkor ez azt jelenti, hogy a processzorom egy jobb vga-val tudná produkálni a 250 et?2012. nov. 10. 17:43
2/9 A kérdező kommentje:
Intel Pentium E2180
nVidia GeForce 8400GS(256)
4GB RAM (32bites win7)
2012. nov. 10. 19:35
3/9 Közveszélyes Kontár válasza:
Igen a vga lehetne jobb.
de procit sem árthat tuningolni majd
menyid van vga ra? milyeneket néztél?
ha lehet ne megint irodai vga t vegyél
4/9 A kérdező kommentje:
hát anno 4 éve ez egy előre összeállított gép volt, nem összerakatva lett. vettem egy hd6750 est. majd alaplapot kell cserélnem, mert túl régi és a kártyával nem tud mit kezdeni
2012. nov. 13. 16:14
5/9 Közveszélyes Kontár válasza:
:S szép
hát 6750 jó vétel volt föleg ha ddr5 1gb
bár az meg sok is procihoz de hát jobb mint a gyengéb...
remélem nem a vga val van valami gond
6/9 Közveszélyes Kontár válasza:
Amugy 8400gs 40W ot ehet max
hd6750 meg 86W ot ehet max vagyis több mint dupláját és tápcsatlakozó is kel szerintem rá
vagyis nem lehet hogy táp (is) kevés?
Márka, TÍPÚS, Watt?
ilyen komplet gépekbe nem elég hogy valami legolcsóbb tápot szoktak nyomni de eleve 200-250W ost kb.
szóval még ha jóféle is akor sem biztos hogy elbirja a fogyasztós vga kat.
7/9 A kérdező kommentje:
táp már volt cserélve, amikor vga-t vettem fsp hexa 400w. a vga-val ELVILEG nem lehet baj, mert másik gépben ment...
2012. nov. 13. 17:12
8/9 Közveszélyes Kontár válasza:
ok:)
hát akkor lap csere
szia (töröltem kérdést listámról)
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 13. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!