Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az mp3-at hardverként érzékeli...

Az mp3-at hardverként érzékeli a gép, de meghajtóként nem. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

berakom az mp3-at addig ok.,de sajátgépben mint meghajtó nincs ott.rákattintok a hardver jelre(zöld nyilacska)ezt írja ki:

hardvereszközök:USB2.0(HS)ADFU device

vagyis mint hardvert felismerte,nem?meg a tulajdonságoknál azt is kiírja h.

"Ez az eszköz megfelelően működik."

"Ha problémái vannak az eszköz használatával, akkor a hibaelhárító indításához kattintson a Hibaelhárítás lehetőségre."

most akkor miért nem működik?

2009. aug. 13. 15:15
 1/10 A kérdező kommentje:
arra gondoltam h.a BIOS-ban kéne átállítani valamit h.felismerje,de azt hol találom meg.?vagy ez tök hülyeség?
2009. aug. 13. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető hogy valamiféle szoftvert kell telepítened hozzá hogy jól működjön, és hogy rakhass rá számokat... Nekem pl. Sony mp3 lejátszóm van, arra se lehet csak úgy másolgatni mint egy vincsire...
2009. aug. 13. 16:45
 3/10 A kérdező kommentje:
a szoftverfrissítés se működik,szerintem az USB-vel van a gond...előbb ezt kéne megoldani..
2009. aug. 13. 17:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Újra én... Megkérdezhetem hogy milyen márkájú és típusú, akkor talán többe tudok segíteni!
2009. aug. 13. 18:10
 5/10 A kérdező kommentje:
My Audio
2009. aug. 13. 18:12
 6/10 A kérdező kommentje:
2009. aug. 13. 18:12
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Gagyibugyi, csak úgy fog működni mint egy pendrájv.
2009. aug. 19. 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető, hogy az MP3 lejátszónak a fájlrendszere sérült meg. Ezt sajnos nem mindig lehet Windows alatt orvosolni. Nálam a Windows mellett Linux is van a gépemen. Ott a particiónáló alkalmazással leformáztam FAT32 fájlrendszerre. Majd utána Windows alatt még egyszer. Ez eddig mindig sikerült, pedig már legalább 3-szor megcsinálta. Egyébként a lejátszó nem az enyém, csak megkértek engem, hogy csináljak vele vmit. :-)

Remélem, tudtam valamennyire segíteni.

2009. aug. 19. 20:53
 9/10 A kérdező kommentje:

úgy se működik mint pendrive,mert nem jelenik meg a meghajtó...

utolsónak..sajna nem egészen tiszta mit kéne csinálnom....bocsi leírnád konkrétan?

2009. aug. 20. 07:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vok. Tehát nálam a Windows XP mellett SuSE Linux oprendszer is van. A SuSE Linuxnál a Yast (a Windows Vezérlőpultjával hasonló) alatt megkerestem a particiónáló alkalmazást. Ott töröltem az MP3 lejátszó file rendszerét, majd létrehoztam. Beállítottam, hogy a típusa FAT32 legyen. Utána rákattintottam a Kész gombra, ami automatikusan újra létrehozta a filerendszert, és meg is formázta. Ezután újra indítottam a gépet, és Windows alatt még egyszer megformáztam, mert a Windowsnak nem tetszett vmi a filerendszerrel kapcsolatban.

Nem tudom, mennyire érthető. Ha még nem használtál Linux rendszert, akkor sajnos nehezen fogsz boldogulni. :-(

2009. aug. 20. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!