Az mp3-at hardverként érzékeli a gép, de meghajtóként nem. Mi lehet a baj?
berakom az mp3-at addig ok.,de sajátgépben mint meghajtó nincs ott.rákattintok a hardver jelre(zöld nyilacska)ezt írja ki:
hardvereszközök:USB2.0(HS)ADFU device
vagyis mint hardvert felismerte,nem?meg a tulajdonságoknál azt is kiírja h.
"Ez az eszköz megfelelően működik."
"Ha problémái vannak az eszköz használatával, akkor a hibaelhárító indításához kattintson a Hibaelhárítás lehetőségre."
most akkor miért nem működik?
Elképzelhető, hogy az MP3 lejátszónak a fájlrendszere sérült meg. Ezt sajnos nem mindig lehet Windows alatt orvosolni. Nálam a Windows mellett Linux is van a gépemen. Ott a particiónáló alkalmazással leformáztam FAT32 fájlrendszerre. Majd utána Windows alatt még egyszer. Ez eddig mindig sikerült, pedig már legalább 3-szor megcsinálta. Egyébként a lejátszó nem az enyém, csak megkértek engem, hogy csináljak vele vmit. :-)
Remélem, tudtam valamennyire segíteni.
úgy se működik mint pendrive,mert nem jelenik meg a meghajtó...
utolsónak..sajna nem egészen tiszta mit kéne csinálnom....bocsi leírnád konkrétan?
Utolsó válaszoló vok. Tehát nálam a Windows XP mellett SuSE Linux oprendszer is van. A SuSE Linuxnál a Yast (a Windows Vezérlőpultjával hasonló) alatt megkerestem a particiónáló alkalmazást. Ott töröltem az MP3 lejátszó file rendszerét, majd létrehoztam. Beállítottam, hogy a típusa FAT32 legyen. Utána rákattintottam a Kész gombra, ami automatikusan újra létrehozta a filerendszert, és meg is formázta. Ezután újra indítottam a gépet, és Windows alatt még egyszer megformáztam, mert a Windowsnak nem tetszett vmi a filerendszerrel kapcsolatban.
Nem tudom, mennyire érthető. Ha még nem használtál Linux rendszert, akkor sajnos nehezen fogsz boldogulni. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!