Intel vs AMD. Azért nagyon szépek ezek eredmények az AMD-től, nemde?
még szép, hogy egy fx 8350 nem ér utol egy 2600K-t, mert igazából a 2500K az ellenfele kb.
Prociban én az Intelt preferálom, mert teljesítményben/ fogyasztásban és melegedésben is tud jobbat mutatni.
VGA-ból persze AMD.
nagy valószínűséggel egyikre sincs szükséged és nem is lesz
akinek meg szüksége van rá az úgyis tudja mit kell vennie szoftverei mit használnak jól ki szóval...
áruk is más
#3 +1.
Ismét értelmetlen az összehasonlítás. A 8350 NEM a 2600K ellenfele. De még csak nem is egy árkategória...
De a 2500K is jobb vétel szerintem. Kevesebbet fogyaszt és tuninggal nagyobb teljesítményt kilehet hozni belőle. A 3570K-ról már inkább nem is beszélek.
A 2600K meg tényleg megeszi reggelire minden téren.
Szerintem meg az i5 3570/i7 2600 ellenfele. Csak teljesítményt nézve különböző területeken hozza is őket, de meg kell jegyezni, hogy legtöbbeknek nem az a "terület" az elsődleges ahol ezek elég jók, szóval SB/IB i5/i7 nekik jobb vétel.
Azt meg ne várjuk el, hogy ahol a bull szar volt ott a vishera meg csodád legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!