Szerintetek miert laggol a fifa 13?
Szoval megvettem eredetiben a Fifa 13-mat még megjeleneskor de azota se tudok vele rendesen játszani mert laggol. Gépem:
AMD Phenom X4 9550
4Giga ram
GIGABYTE 450GTS 1GB OC2
Windows 7 64bit
Nos eloszor is felvan pakolva az uj nvidia driver illetve directx-t is frissitettem.Ezek nem oldtak meg a problemat ujratettem a windowsot. Ez sem oldotta meg,ezert megegyszer ujratettem egy masik verzioval ami szinten nem oldotta meg. 1honapig emaileztem az ea help centerel és amit mondtak mindent kiprobaltam: Protoritas alitalasa,nvidia control panelbe eggyes dolgok valtoztatast,%temp% nel torolni dolgokat,windows tuzfal kikapcsolasa stb stb legalabb ezer féle dolgot. Szedtem le kulombfele dolgokat amik alitolag segitenek lagnal gameboostertol a DVD3 vagy vmi ilyesmi programig. Ha lejebb veszem a grafikat akkor megjobban laggol! minimumumon pedig jatszhatatlan. FPS 60 ala sose megy es megis laggol. Dxdiag filebol mar 20x megalapitottak h a gepem jo. Szerintetek mitol lehet ez?
Nekem is ugyanígy laggol.
jutottál valamire?
Az elsö válaszoló vagyok. Találtam az interneten egy oldalt, ahol ez a probléma a tématárgy, hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!