Epson DX5050 chip resetter probléma, mitől? (alább részletesen)
Figyelt kérdés
Adott egy Epson Stylus DX5050, melynél meguntam, hogy mikor a nyomtató azt mondja kifogyott a tinta, még volt benne rendesen. Ezért utánaolvastam, hogy vannak ezek a chipnullázó cuccok, rendeltem egyet ezekhez a patronokhoz, (T0711-T0715), rajta volt a listán, hogy támogatja őket. Írták, hogy ezeket a patronokat 30% töltöttségi szint felett kell resetelni. Ma félig volt mind a 3 színes patront, reseteltem őket, mindháromnál felvillant a zöld lámpa a cuccon, visszaraktam őket, a nyomtató betöltötte, és minden príma volt. A probléma azután jelentkezett, hogy a csíkos nyomtatás miatt csináltattam egy fúvókatisztítást a nyomtatóval (közvetlenül a reset után, közte nyomtattam egy oldalt, az volt csíkos, reset előtt is), és ezután mikor ezt befejezte, közölte velem, hogy a 3 színes patronból kifogyott a tinta. Azonban a tintaszintjelzőn ezt úgy jelezte, hogy az ábrán a 3 színes patron nem üres volt, hanem így "bekockázva" halvány színnel teli, és oda volt téve mellé a 3 "X", hogy üres. Semmiképpen sem lehetnek üresek, úgyhogy egyszerűen nem hittem el. Nem akarom ezeket kidobni és elpocsékolni, mert nagyon drágák. Van erre valami megoldás, miért van ez?2012. nov. 6. 18:04
1/2 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki megoldódott magától a probléma, mikor este bekapcsoltam megint a nyomtatót, nem jelzett üres patront. Ha lesz valami gixer akkor írok.
2012. nov. 6. 18:31
2/2 A kérdező kommentje:
Annyit hozzátennék, hogy mostmár nem üresnek, hanem alacsony tintaszintűnek jelzi a patronokat az Ink Monitor, viszont a nyomtatón nem villog az alacsony tintaszint lámpa, ami ilyenkor már szokott
2012. nov. 6. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!