Az igaz hogy a tápom veszélyes, a többi alkatrész meghibásodását okozhatja?
AKYGA AK-B1 600W
a többi cuccos a gépmben:
Asrock 870 extreme3 r2.0/fx 6100/2x4Gb kingston1600/2db hdd/odd/sapphire hd 6970/sok venti/128Gb ocz ssd/
ezeket elbírja ugye? mert mikor meghalt a gépem,és gariztattam akkor azt írták a garanciális csávók hogy a tápot cseréljem mihamarabb mert kevés neki a 600W vagy mi...
most kajak kevés a 600W? ha kevési is hogy tette tönkre az alaplapot? ugye ez nem a táp hibája volt csak flasheltek a szervízesek?!
hát az engem nem érdekel hogy minőségi.... nem vagyok én gazdag gyerek hogy nagy minőségi legyen mindenem.
jó nekem a kínai cucc is.
"hát az engem nem érdekel hogy minőségi.... "
Az előbb még itt sírsz, hogy félted a konfigot, most meg már nem kell a minőségi táp?
héhéhé. én nem sírok, meg stb. ezt írták a szervizesek. meg azért a hangnemre ha lehet odafigyelni.
na szóval. ez a chi....ctg 500 jó lenne nekem? tuti passzol a gépemhez? beszerelése bonyolult?
bocsi hogy közbe szólok de a minőségi cucokat is chínában gyártják nekem a Core2 es procin is az van írva made in Chína de a minőség akkor is minőség és tényleg
nem szabad variálni 1-2 ezer forinton főleg a tápnál nem
Nem vagy gazdag gyerek, de neked se esik majd jól,ha ez a "táp" megsüti a géped.
Nem sok egy jó táp, áldozz rá . Szerintem! :)
höh akkor nem nehéz összerakni.
jólvan akkor. jól megveszem aztán a régiből meg csinálok valami retliftet. köszi mindenkinek(bár még mindig nem tudom mivel lesz jobb,de belerakom ha az a biztonságos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!