Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az igaz hogy a tápom veszélyes...

JuhászDork kérdése:

Az igaz hogy a tápom veszélyes, a többi alkatrész meghibásodását okozhatja?

Figyelt kérdés

AKYGA AK-B1 600W

a többi cuccos a gépmben:

Asrock 870 extreme3 r2.0/fx 6100/2x4Gb kingston1600/2db hdd/odd/sapphire hd 6970/sok venti/128Gb ocz ssd/

ezeket elbírja ugye? mert mikor meghalt a gépem,és gariztattam akkor azt írták a garanciális csávók hogy a tápot cseréljem mihamarabb mert kevés neki a 600W vagy mi...

most kajak kevés a 600W? ha kevési is hogy tette tönkre az alaplapot? ugye ez nem a táp hibája volt csak flasheltek a szervízesek?!

2012. nov. 5. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem a 600W a kevés, hanem nem minőségi a cucc!
2012. nov. 5. 22:33
 2/10 A kérdező kommentje:

hát az engem nem érdekel hogy minőségi.... nem vagyok én gazdag gyerek hogy nagy minőségi legyen mindenem.

jó nekem a kínai cucc is.

2012. nov. 5. 22:35
 3/10 lopokus ***** válasza:
79%
nem kell ehhez gazddagnak lenni.. 10k-ért már vannak jó tápok. de te tudod.. 1-2 ezer forinton az egész géped bánhatja, de jó neked a kínai cucc is ugyebár:)))
2012. nov. 5. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

egy ilyen drága konfignál ezt nagyon gyorsan cseréld le erre:

[link]

2012. nov. 5. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

"hát az engem nem érdekel hogy minőségi.... "

Az előbb még itt sírsz, hogy félted a konfigot, most meg már nem kell a minőségi táp?

2012. nov. 5. 22:38
 6/10 A kérdező kommentje:

héhéhé. én nem sírok, meg stb. ezt írták a szervizesek. meg azért a hangnemre ha lehet odafigyelni.

na szóval. ez a chi....ctg 500 jó lenne nekem? tuti passzol a gépemhez? beszerelése bonyolult?

2012. nov. 5. 22:42
 7/10 anonim válasza:
55%

bocsi hogy közbe szólok de a minőségi cucokat is chínában gyártják nekem a Core2 es procin is az van írva made in Chína de a minőség akkor is minőség és tényleg

nem szabad variálni 1-2 ezer forinton főleg a tápnál nem

2012. nov. 5. 22:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem vagy gazdag gyerek, de neked se esik majd jól,ha ez a "táp" megsüti a géped.

Nem sok egy jó táp, áldozz rá . Szerintem! :)

2012. nov. 5. 22:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Tápnál meg kell jegyezned milyen kábelek hova mentek, vagy utána nézel youtubeon, amúgy 4 db csavar tartja.
2012. nov. 5. 22:55
 10/10 A kérdező kommentje:

höh akkor nem nehéz összerakni.

jólvan akkor. jól megveszem aztán a régiből meg csinálok valami retliftet. köszi mindenkinek(bár még mindig nem tudom mivel lesz jobb,de belerakom ha az a biztonságos)

2012. nov. 5. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!