Szerintetek milyen azt a konfig? BÖVEBBEN LENT!
Winchester:
SATA3 WD WD10EZRX 1TB 7200/64MB Green VAGY
SATA3 Toshiba 1TB 7200/32MB VAGY
SATA2 Hitachi 1000GB/32MB/7200rpm Szerintetek melyik?
Proci:
SAM3 AMD PHENOM2 X4 965 45nm Black Edition
Alap:
AsRock M3N78D Ám ez bisztos hogy ATX
Ram:
GEIL ENCHANCE CORSA 1333MHz 4GB CL09 vagy nekem ez jön be
GEIL BLACK DRAGON 1333MHz 4GB CL9 vagy
Kingmax 1333MHz 4GB
Ház:
Codegen Q6248-CA 400W
VIdeókártya:
GIGABYTE Videókártya PCI-Ex16x nVIDIA GT 220 1GB DDR3 vagy
PCIe Gigabyte GV-N630-2GI - GT630 2GB
Hát én a GEIL RAMoktól valami miatt irtózom, ettől persze még lehetnek jók. Corsair, Kingston, Kingmax amiket általában ajánlani szoktam, bár ez lenne a legnagyobb baj. Sokkal nagyobb gondok vannak azonban PSU és VGA szinten. Házat+tápot egybe még Chieftecet se vennék nagyon. Ház az persze maradhat a Codegen, ha neked megfelel, de azt a Codegenya 400W-os szutykot kapd ki belőle, és adj neki egy FSP Hexa 400-at vagy egy Chieftec CTG-400-at.
VGA meg minden igazából, csak nem gamer kártya, amit csak tetéz, hogy Gagyibyte a márkája. (Gondolom gamergép lenne, az x4-ből ítélve)
Véleményem szerint nem éri meg ezt a konfigot megvenni. Ha leírod, hogy mire kell a gép, és mennyiből akkor segítek.
Vinyóból az első.
Proci szerintem nem a legjobb választás,inkább fx6100.
Alaplap sem az iagazi inkább ha 17k az ára ez legyen..
Ram kb egyforma sőt mivel 1 ugyan az az órajel méret.De legyen az első ha tetszik is mellé.
Házat én nem vennék meglévő táppal.Ráadásúl Coldegen..
Inkább ez mindjárt kifejtem h miért.
És mellé egy alap ház:
Vga-k közül semelyik,talán ha filmezésre kell akkor azt mondanám hogy GT630.De ha játszani is szeretnél akkor GTX650ti vagy hd 7770.Amihez már kell a hexa 400w-os ezért is ajánlottam.
#1 vagyok
amúgy egyetértek boskoval csak próbáltam konkrétan a kérdésre válaszolni
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!