Dobj rá egy kicsit, és annyiért vehetsz használt 5770-et amivel simán megy a BF3 közepesen, de még magas beállítások mellett is.
2012. nov. 13. 20:46
13/20 anonim válasza:
jah ha nem csoró 2 magos procija van mert akkor felejtős xd
2012. nov. 13. 20:53
14/20 anonim válasza:
Nekem pl gt610-em van és full grafon viszem a játékokat probléma nélkül,ha még nem vettél egy jó tanács-használtat soha-
2013. jan. 11. 03:02
15/20 anonim válasza:
milyen full grafon 640x480-ban mert pl nehogy azt mond hogy egy nfs hot pursuitot hogy ne mondjak véletlen sem egy új játékot full hd-ban max beállítások mellet képes 30 fps képkockát kicsalni mert akkor elég nagyot kamuznál. szerintem azért ne tévesszük meg ennyire a kérdezőt mert ahoz hogy manapság maxon játsz kb a játékok nagy részével elfogadható 30 fps-el egy gtx 560 van hd 7850 kártya nem árt ha van ez a véleményem . sőt nekem volt hd 7850 karim és a bf3 full maxon már nem volt elég játszható mert be eset 30 alá is az fps és nem azért hozom fel ezt a játékot mert nagy szám ha nem az esetek többségében a mai játékokhoz kell egy közepes erőségű grafikus kártya amivel max közeli élményben lehet részünk . na meg most van egy hd 6850 oc karim de az sem visz mindent maxon ami kb a gt610-et durván körbe hugyoza vagy 10 xer .
2013. jan. 12. 00:02
16/20 anonim válasza:
Jelen pillanatban Nfs Shiftet nyomom a Gt610 es kártyámmal. 1280x800-ban,minden fullon,no problem. Cod Mw 1,Mw 2,Mw 3 csak egy kevés játék ami fullon vittem ezzel a kártyával -.-" Black ops is elfutott fullon,oda viszont a procim kevés, a nyáladat meg ne itt verd a kamuztam szövegeddel.Azért megkérdezném h hány éves is vagy?
-A válaszíró 31%-ban hasznos válaszokat ad-
Ha értelmes választ nem tudsz írni minek olvasod a kérdéseket? -.-"
2013. jan. 15. 02:37
17/20 anonim válasza:
Hozzáteszem, nem csak egy űberfasza videókártya kell ahhoz h elfusson a játék .Mert lehet akármilyen jó is ha a többi cucc fos a gépben.
2013. jan. 15. 02:46
18/20 anonim válasza:
csak tudod ezzel a kérdezőt megzavarod mert manapság a max 1920x1080 és a lehető legmagasabb részletességre állítása mindennek a tied az max sima hd képfelbontásnak felel meg és mivel nem bírja az a kis csira kártya az élsitmítást és a szüröket sem így még max részletességnek sem nevezhető és az hogy folyékonyan is megy valami 30 fps-től érzékeljük legtöbben . am meg 20 vagyok és amennyit írtál abból látszik hogy nem igazán értesz a vga-khoz mert nem kell über fasza 80-100 ezres de akár 40 -ért már lehet jót találni
2013. jan. 15. 17:00
19/20 anonim válasza:
Csak úgy kíváncsiságból kérdezem.De az eddigi kártyáid áráért te dolgoztál meg? Mert nem mindenki engedheti meg magának h ki dobjon egy pár tízezrest csak mert olyan kedve van h ő most felvágni akar milyen jó is a kártyája.....
Én most terveztem újítani majd a gépem...leírom kb mi van most a gépben- Pentium 4 3ghz,geforce gt610,3gb ram. Röviden én ezekkel eddig nagyon is jól megvoltam.Bf3-at egyébként most játszom,nem ultrán,de néha felveszem high-ra
2013. jan. 15. 20:39
20/20 anonim válasza:
én dolgozok a vga-ért de nekem is voltak gyöngébb kártyám felhozom most példának a gt 520-at kis low profile mint a tied de valamivel erősebb és 2 magos proci mellet anó nem nagyon birta a magas részleteséget 1280x1024 med beállytáson pl viszonylag jól ment a metro2033 , cod sorozatok összes jól futott igaz multiban nem olyan sokk fps de játszani lehetett vele élvezhetően mert a codoknak szinte nincs is gépigénye szerencsére így több ember megtudja közelíteni a játszhatóságot. de az hogy neked 1 magos procival meg ilyen karival a bf3 menyen akadás nélkül az kizárt dolog mert minimum egy 2 magos kell neki hogy kisebb képfelbontáson ne legyen fps lag,szaggatás, . de ha neked ez megfele hogy 18-25 fpsekkel játszól az a te dolgod de akinek már volt egy olcsó 2 magos kis pc-je közepes grafikus kártyával az tudja hogy a legtöbb játéknál csak a kisebb grafikai részletességet engedheti meg magának vagy még azt sem mert játszhatatlan a játék a gépjén . most pl van egy phenom x4 965 be procim msi hd 6850 cylone power edition kártyám 4 gb ddr 3 ramom és nem tudok játszani maxon mindennel sőt az újabbaknál a med-hige beállítás ami megengedhető mert én szeretek 30 + képkockával játszani és nem valami drága gép ez . használtan már 60 ezerért hasonlókat lehet találni mint az enyém és nem jár olyan rosszul vele az ember
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!