Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ati Radeon HD 4770-hez,...

Ati Radeon HD 4770-hez, honnan szedjek Display drivert?

Figyelt kérdés
OLyan kell amiben benne van MINDEN ami kell hozzá, telepítősegéd (vagy mi) Illesztő meg a control center (vagy mi)! Eddig mindegyikkel ráfáztam nem volt benne illesztő, csak a többi.. a 8.ra sikerült, de azóta kék halállal üdvözöl a gép és csak ha csökkentett módban újraindítom, csak akkor indul el a win!
2012. nov. 5. 10:14
 1/5 Komplikato ***** válasza:

Honnan? Ez beugratós kérdés?

Nyilván a www.amd.com oldalról.

Így elsőre nekem ezt az egyben drivert dobta ki, igaz én W7-64bit-re kerestem rá, mert nem voltál hajlandó elárúlni neked mire kell:

[link]

Amúgy a nem egyben csomagból is csak a driver meg a controll center kell általában, el enm tudom képzelni miket tettél fe.

2012. nov. 5. 10:42
 2/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Tedd fel ezt:

[link]

2012. nov. 5. 10:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Erre a linkre a "A kiszolgáló nem található" üzenetet kapom... Bár kicsit a link címe sejtet valamit! :D De, msot leszedtem egy csomagot, feltettem, eddig úgy néz ki megy vele minden, majd meglátom hoz-e még kékhalált...
2012. nov. 5. 11:02
 4/5 Madness326 válasza:

[link]

Innen le tudod szedni. Gond nélkül. Mindig a legújabbat.

2012. nov. 5. 11:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Te, innen szedtem le már másodszorra, de egyikkel sem akart menni normálisan! :( Háát felrakom, restart, megy minden elvileg, játszok egyet egy új játékkal, grafika okés, nem szaggat, szépen fut mint kell... De ha kikapcsolom, normálisan, akkor reggel kék halállal üdvözöl amint az üdv képernyő előkerül... Vagyis azt még látom, de amint változtat a képfelbontáson, hogy behozza az asztalt, egyből kék halál... De utána 3x újraindítom, akkor sem megy... De ha az indítási naplózást pl aengedélyezem neki, f8-al előhozom, akkor meg megy! :D Már röhögök rajta... Tegnap felraktam amelyiket fentebb említetted, normálisan, újraindítottam, ment, azóta nem állítottam le! :D De majd kipróbálom, csak már fosok leállítani szegényt... De majd kipróbálom és leírom az észrevételemet! :) /remélem/ Köszönöm azért az info-t! :)
2012. nov. 6. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!