Miért nem engedi telepíteni a TL-WR741ND routeremet?
Minden normálisan össze van kötve, gépen is tökéletesen működik a net, wifi-zni is tudok telóról meg minden, de amikor telepítem a routert kiírja hogy:
Checking network adapter: Azt kipipálja zölden és kiírja hogy "Network adapter enabled"
a másik amit ellenőriz: "Check Network Status" de ott piros X-el és ezzel a felirattal jelzi h gond van. Network Status Check failed. És az új ablakban a hibaüzenet:
Failed to search the router
1. Please check the network connectivity.
2. Please check the model of router.
Mert am. működik de telepíteni nem tudom, és csak utánna lehetne konfigurálni.
Böngészőbe beírtam: 192.168.1.1
itt úgy ahogy sikerült beállítani. De azért szeretném telepíteni. mi a gond? köszi
Vagy hagyjam a p i c s á b a? mert fölösleges ha a böngészőbe betudom állítani? :)
Dobd ki a francba azt a lemezt semmi értelme. A böngészőben állítsd be semmi szükség nincs rá!!!
Parasztvakítás az egész én többszörös tapasztalatból mondom, hogy a lemez csak elront mindent. Aki a böngészőben nem tudja beállítani az megkérdezi valakitől aki tudja mert a lemezzel csak nagyobb galibát csinál. Tehát egyértelmű, hogy nem kell. (Foglalkozok router beállítással és több olyat halottam már, hogy a lemezzel próbáltam beállítani végül resetelni kelett a routert mert még a wifire sem tudott rácsatlakozni-.-")
Ahogy az előző mondja. a CD sz*rt sem ér. Egyébként a "telepítő lemez" helytelen megnevezés nem telepít fel semmit,illetve nem módosít semmit az operációs rendszeren. Mindössze csak parancsokat ad a routernek, amit te WebGUI -n is megtehetsz, csak sokkal precízebben és részletesebben.
Bármilyen operációs rendszer alól be lehet állítani ami tudja a TCP/IP protokollt és van rajta valami böngésző.
A CD-t csak a totál laikusok kedvéért csinálja a gyártó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!