Laptopban lehet processzort cserélni?
Ezt a processzort szeretném leváltani:
Pentium DualCore T4200 2.0GHz, 1M cache, 800MHz FSB
Hol lehet laptop processzorokat venni?
Otthon meg tudom csinálni saját magam?
Milyenre lenne érdemes lecserélni?
Lehet cserélni, de nagyon drága...
www.argep.hu
ezen az oldalon találsz sok új laptop procit
Hehe, azért vannak okos emberek... annak aki szerint a GTA Iv menne rajta üzenném, hogy asztali gépeken sem szokott kifogástalanul menni 2Ghz-s dula core-n, ez ráadásul mobil rendszer ami kevesebb áramot zabál, de ksiebb teljesítményű is...tapasztalatból mondom, nekem is van laptopom... egyébként a cache igenis sokat dob a rendszeren nekem T7300 van benne, 4Mb cache van benne és igen is sokat dob rajta, havernak csak 2MB és már az is kiütközik egy kicsit...
( [link] ) A tesztben (Winrar, Gknot) jól látszik, hogy az egyikben csak 2MB cache van a másik kettőben meg 4 MB
A kérdésre válaszolva, elvileg meg tudod csinálni te magad is otthon, ha van egy kis hőpasztád + csavarhúzód...
De nagyon nagy odafigyelés igényel, mert az alkatrészek nagyon picik és könnyen sérülnek a gépeben. Valamint azt is meg kellene nézni, hogy mit is tud az alaplapod, mert ha veszel egy procit, de nem passzol a lapba, vagy nem olyan a lábkiosztása akkor szopacs. Ha nem értesz hozzá akkor menj be egy boltba, kérdezősködj náluk, hátha tudnak segíteni neked..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!