BigB84 kérdése:
Sound Blaster Ct4670 illesztőprogramot hol találhatok?
Figyelt kérdés
Hello!
A fent említett kártyához kéne driver, a probléma az, hogy találtam egyet, de mikor felrakom, és a telepítés után újraindítom, egy windowsos ablak fogad, hogy nem ment át ez a szoftver a winlogo tesztelésén, én mondom OK továbbnyomom, erre nem történik semmi és pár másodpercen belül lefagy az egész windows ,még az egér sem reagál.
Körül néztem itt a gyakori kérdéseken, de csak egyet találtam, ami viszont azért nem jó, mert az AsRock alaplaphoz való, nekem pedig Siemens alaplapom van (Fujitsu Siemens D1562).
Ha valaki tud, egy normálisan működő drivert az kérem írja le, mert tanácstalan vagyok.Az eredeti CD-ről telepíthető driver valahova elveszett, mert egy jóideig nem volt használva.
2012. nov. 4. 16:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!