Az egyik Youtube videómnál az van kiírva, hogy "bevételt hoz" (direkt így állítottam be). Ha úgy döntenek, hogy pénzt küldenek (ez nem fog megtörténni, csak kérdezem :D), akkor kell majd megadnom a PayPal-omat vagy már most megtehetem?
Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 10:54
1/2 anonim válasza:
youtube partner vagy ?
van google adsense számlád?
mert ezek nélkül nemhiszem hogy menne a dolog, meg hiába van ott hogy bevételt hoz, nekem szinte minden videómmál ottvan, havi 100 ezres nézettséggel is pár ezret lehet keresni, és minimum 20 ezer amit le lehet venni! szval
2/2 norby9201 válasza:
Igazi bevételed akkor lenne ha maga a youtube-osok írnának rád,és hívnának meg youtube partnernek. Sima adsense-es reklámmokkal nem keresel annyit hogy értelme legyen. Viszont ha a yt partnernak "hívott" és havi több 10ezer nézettséged lenne akkor havi 200ezer körül kapnál,mint 1-2 nagyobb magyar csatorna tulaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!