Hogy tudom visszaállítani?
Figyelt kérdés
Kifagyott a gépem és az asztal alapgelyzetbe állt. Hogy lehet visszállítani? Amúy a kifagyás előtt fél órát töltögetett amíg beléptem Pls help. Win72012. nov. 3. 15:35
1/7 anonim válasza:
Jobb klikk az asztalon, és személyre szabás
2/7 A kérdező kommentje:
De hogy a mappák a régi helyükön legyenek?!
2012. nov. 3. 15:44
3/7 A kérdező kommentje:
Ja és sokkal lassabb lett
2012. nov. 3. 16:01
4/7 A kérdező kommentje:
Egy oldalt 10 perc alatt tölt be..
2012. nov. 3. 16:10
5/7 A kérdező kommentje:
Na tudna valaki segíteni? Reggel apám bekapcsolta, de minden változás alapgelyzetbe állt. Amikor belépett a jelszóra azt írta ideiglenes jelszó. Újraindította a gépet és nem jó a régi jelszó. Jelszóváltoztatásnál meg azt írja hogy csatlakoztassak külső adathordozót
2012. nov. 4. 10:35
6/7 anonim válasza:
Akkor vírus. Telepítsd fel az Anti-malware bytes programot (teljes) és azzal nézesd át a géped. Nekem volt olyan, hogy az asztalon a mappák helyett csak fehér négyzetek voltak, aztán meg csak a betűk látszódtak a mappák helyett.
Persze az Avast 4.8 az nem jelzett semmit. (Felőle elvérezhet a gép). De a malware bites megoldotta a problémát.
Én vírusra gyanakszom. Ha már a belépő kódod sem jó.
7/7 A kérdező kommentje:
Van amikor beenged vele, de van amikor nem. Majd holnap leszedem. Köszi a tippet
2012. nov. 8. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!